LED GÖMB IZZÓ E14 3WATT 250LUMEN
LED GÖMB IZZÓ E14 3WATT 250LUMEN
LED GÖMB IZZÓ E14 3WATT 250LUMEN
LED GÖMB IZZÓ E14 3WATT 250LUMEN

UltraTech LED gömb izzó E14 3.4W 250 lumen 2700K melegfehér 230°

UTL-LEDP250E14F
a termék már nem kapható
619 FT

(619 FT darab)

bruttó

Led izzó E14 foglalattal

Kis méretű led gömb izzó E14-es foglalattal a 25Wattos izzók kiváltására, elsősorban fentről lefelé történő megvílágításhoz ajánlot. Meleg fehér fénye  250 lumen értékkel párosul, energiafogyasztása csupán 3,4Watt. Remek választás olyan helyekhez ahol nappal is szügséges a világítás, méretében illeszkedik bármely lámpatesthez, amely E14-es foglalattal rendelkezik.

Fizetési módok

 • UTÁNVÉTTEL
A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék (ek) vételárát és a szállítással kapcsolatos költségeket egy összegben a küldemény átadásakor térítendő. Az utánvétes átvételkor a logisztikai partnerünk alkalmazottjának kell a szállítási költséget és a megrendelt termék árát együttesen megtéríteni. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. 

 • BANKI ELŐREUTALÁSSAL:
A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék (ek) vételárát és a szállítással kapcsolatos költségeket a díj bekérő alapján kell a számlánkra átutalni, melyet a telefonos megerősítés után küldünk ki. A megrendelt terméket az átutalás megérkezése után kerül kiszállításra. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Az estlegesen más bankszámlákra történő utalásokért felelőséget az eladó, üzemeltető nem vállal. A bankok által felszámított egyéb átutalással kapcsolatos költségeket az eladó nem téríti.

A szállítás módja és költségei, csomagolási és kezelési költségek.

A kiválasztott termékeket a logisztikai partnerünk szállítja a hét munkanapjain, munkaidőben 8-16 óra között, ha ezek a napok ünnepnapokra esnek úgy az azt követő héten kerül kiszállításra.  Az időjárás és a közlekedési viszonyok befolyásolhatják a szállítási időt.  Kétszeri sikertelen kézbesítés estén a futárszolgálat alkalmazottja értesítőt hagy hátra, majd a következő  ismét felkeresi a címzettet. Amennyiben a sikertelen a kézbesítés, értesítőt hagy hátra a csomag átvételével helyével kapcsolatban. 
A csomag átvételére 1 munkanap áll rendelkezésre a megrendelőnek, amennyiben ez nem történik meg, a csomag vissza szállításra kerül az eladó címére.
Aktuális hét napjain 12 óráig leadott megrendeléseket 3-4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek (a készleten lévő termékek). A szállítási címet minden esetben a kért adatoknak megfelelően kérjük megadni. 
Az érték biztosítási határok tekintetében 50000 forint bruttó megrendelési összegig csomagoljuk a megrendelt termékeket.
A vevőnek lehetősége van külön számlázási és szállítási címek megadására a fiókom menü pont alatt. A szállítási díjak Magyarország területére érvényesek és tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót. Amennyiben valamely meghatározott munkanapra szeretné megrendelni a termékeket kérjük a megrendelése mellé üzenetben csatolja az Ön által meghatározott napot.

Szállítási díjszabás az alábbiak szerint
 • Futárszolgálat házhoz szállítás díja: 1690.- ft/csomag
 • Dijmentes szállítás bruttó 30001.- forint termék megrendeléstől.
A csomagoló anyag díja (kartondoboz) nem kerül külön felszámításra, ezt a termék ára tartalmazza.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége

Email: rendeles@led-agent.hu

Telefon: +3630-696-8843

Hétfőtől-Péntekig mukanapokon

8-17 óra között

Kapcsolat online az alábbi linken érhető el

kapcsolat

 • 25W E14-es (mignon) normál gömbizzók kiváltására, 25W-nak megfelelő fényárammal, 3,4W-os teljesítménnyel
 • szórt fény
 • akár 15 év élettartam
 • megszokott melegfehér fény
 • formája és mérete azonos a hagyományos normál gömbizzókéval
 • bármilyen, a normál gömbizzóval üzemelő lámpatesthez ajánlott
 • fentről lefelé történő megvilágításhoz javasoljuk
Teljesítmény / Watt
Színhőmérséklet / Kelvin
Foglalat típusa
Színtípus
Melegfehér
Márka
legyél te az első aki véleményt ír

8 termék a kategóriában:

Termék hozzáadása a listámhoz
A termék bekerült az összehasonlításba

Oldalunkon sütiket, úgynevezett cookie-kat használunk szolgáltatásunk jobb működése érdekében